Verschillende niveaus van dienstverlening zijn mogelijk, naargelang de noden van je stad of gemeente. Het aanbod is steeds in functie van gezinnen met kinderen en wordt telkens gekoppeld aan een specifiek sociaal voordeel in het kader van gezinsbeleid.

 • Doelgroepenbepaling
  Het agentschap raamt kosteloos hoe groot je doelgroep is en kan ook voor je nagaan welke parameters van het Groeipakket geschikt zijn om je doelgroep te bepalen of te verfijnen.
 • Communicatie
  Wil je gezinnen heel gericht informeren over een bepaald lokaal aanbod, dan verstuurt het agentschap brieven aan je doelgroep uit naam van je lokaal bestuur.
 • Gegevens van je doelgroep
  Je kunt ook een beveiligd bestand met identificatiegegevens van je doelgroep krijgen, zodat je zelf gericht actie kan ondernemen. Dit is combineerbaar met het brievenaanbod.
 • Betaalbestand met financiële gegevens
  Het agentschap kan een betaalbestand met financiële gegevens opmaken en delen in het kader van een specifieke opdracht, zodat je als lokaal bestuur financiële tegemoetkomingen rechtstreeks kan betalen aan je doelpubliek. Ook dit is combineerbaar met het brievenaanbod.

Voor het uitwisselen van gegevens werken we met een protocol in het kader van de bescherming van persoonsgegevens.

> Lees meer over dit aanbod